woensdag 22 september 2010

Dont's...

Er zijn verschillende dingen die mannen behoorlijk ergerlijk vinden aan ons. We weten allemaal dat ze niet zonder ons kunnen, maar ik zou toch het risico niet nemen. Liegen over het aantal flirtcontacten die je al gehad hebt is gewoon not done. Vroeg of laat (en geloof me, eerder vroeg dan laat) komt dat toch boven water en is het vertrouwen helemaal zoek. Werk jezelf niet in nesten, en vertel de waarheid. Je hoeft je helemaal niet te schamen als je veel jongens in je bed hebt gehad. Jij ben dan gewoon meer ervaren dan andere vrouwen. Toch niks mis mee.
Tracht ook niet overdreven jaloers te reageren als hij eens iets gaat drinken met een vriendin van vroeger, of een collega. Dat is volkomen onschuldig, en een jaloerse reactie van jij kan hij wel missen. Als je ongerust bent over jullie relatie, tracht dan een normaal gesprek op te bouwen zonder verwijten te maken. Ook als jouw jaloers gevoel blijft aanhouden, praat er dan gerust over.
Wees nooit volledige afhankelijk van je man! Dit is helemaal geen leuk gevoel voor je wederhelft, en vrouw die niet haar eigen beslissingen kan nemen. Dus niet doen!
Zijn t-shirts en boxershorts aandoen is geweldig. Dat weten jij en ik, maar of hij dat zo geweldig vindt, dat is nog maar de vraag. Communiceer hier goed over, want de kans bestaat dat hij dit niet zo evident vindt, dat jij rondhuppelt in zijn spullen.
Wij vrouwen praten graag, dat is algemeen bekend. Maar hou er rekening mee dat jouw man ook een lange dag achter de rug heeft, en vaak niet staat te popelen om jouw hele dag te horen. Vertellen over jouw dag kan zeker, maar hou het zo kort mogelijk én vooral, vertel de essentie, niet de oeverloze details!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten